Кадър: БНТУтре ще има повече подробности за задържания бивш главен редактор

...
Кадър: БНТУтре ще има повече подробности за задържания бивш главен редактор
Коментари Харесай

В ефира: Младен Маринов с коментар за ареста на Юрий Борисов, телефонните измамници и купените книжки

Кадър: Българска национална телевизия

Утре ще има повече детайлности за задържания бивш основен редактор на вестник “Дума ” Юрий Борисов, само че сега текат следствени дейности. Не мога да разясня повече. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов в предаването “Още от деня ” по Българска национална телевизия.

“В интерес на обществото е да има правдивост, само че тя постоянно е друга в очите на правораздаването и на околните на убитите хора ”, разяснява министърът убийствата от последните месеци и предлагането на отпадане на съкратеното произвеждане.

“Има нови 300 патрулни автомобил, което усилва наличието на полицията ”, отговори Маринов на въпрос дали има повече патрулки в дребните обитаеми места.

“Гешев, прокуратурата и другите институции, които работят против телефонните измамници взехме решение, че би трябвало да променим метода против тези проведени незаконни групи. Има още обекти, кото би трябвало да бъдат обезвредени. След неутрализирането на групата в Левски, опитите за телефонни измами са под 200 ”, разкри вътрешният министър.

" Мечешка услуга са купените шофьорски книжки. Най-важна е сигурността на пътя ", разкри още той.

" Електрическите тротинетки пробиват, въпрос на месеци е да станат все по-популярни. Има работни групи от експерти и адвокати, които да предложат правила за придвижването им ", завърши Младен Маринов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР